Canadian MotorHome Vacations


Welkom bij Canadian MotorHome Vacations.

Op deze site vindt u eerlijke informatie voor het huren van een motorhome in Canada. Geen "vanaf"-prijzen, maar exact, compleet, inclusief alle toeters en bellen. Dus inclusief de kosten van potten, pannen, bestek, linnengoed en niet te vergeten de WA-/Cascoverzekering. En... in relatief goedkope Canadese Dollars.

Net als in eerdere jaren bieden wij u in 2005 nieuwe, tot zeer recente, volledig ingerichte motorhomes aan - campers, als u wilt -, in grootte vari╬rend 7,30m tot 8,50m.
In West Canada aangevuld met Truckcampers.

Alle, met klein rijbewijs te besturen, units zijn uitgerust met dak-airconditioning, douche, toilet, keuken met oven, warm- en koud stromend water en, afhankelijk van het type wagen, tussen de 2 en 4 comfortabele, volwassen slaapplaatsen.
Kleine kinderen kunnen eventueel overnachten in de dinettebedden.

In West Canada, uitvalsbasis voor o.a. de Rocky Mountains, kunt u bij ons terecht voor de steden Vancouver en Calgary; het noordwesten wordt bediend vanuit Whitehorse.

Oost Canada - Ontario en Qu╚bec - heeft Toronto en Montr╚al als vertrek- en eindpunt.

Een groot deel van uw bagage, zoals koffers met beddengoed en eetgerei kunt u gerust thuis laten, omdat onze convenience kits in principe in alles voorzien.

Welke bestemming u ook kiest, uw droomvakantie wordt realiteit met Canadian MotorHome Vacations.

Gebruik de navigatiekolom om verder te gaan.

U een prettige voorbereiding van uw vakantie toewensend,


Team Canadian MotorHome Vacations


 

Canada
Language Choice