Prijsberekening

Samenstelling reisgezelschap:


Aantal volwassenen:

Aantal teenagers:

Aantal kleine kinderen:

Aantal gewenste Convenience Kits :


Reisinformatie


Afhaal- en inleverstation:

Afhaaldatum:

Inleverdatum:


Motorhome info


Voorkeur wagen?

Kilometerpakketten:


Verzekeringsinformatie


VIP- supplement:

Alle voertuigen zijn voor $ 5 millioen verzekerd tegen schade aan derden. Het gaat hier dus om de aansprakelijkheidsdekking. Hiervoor geldt een eigen risico. Dit eigen risico van $500,00 geldt tevens voor het cascogedeelte dat automatisch is meeverzekerd. Parkeer- en dakschade is niet verzekerd, net zo min als stukgereden banden. Dit valt onder uw eigen verantwoording. Wilt u het eigen risico beperken tot $300,00 per gelegenheid? Kruis dan ook de VIP upgrade - voor $6.00 per dag - aan. Voor de uitbreidingen van de VIP-dekking zie elders op de site onder "voorwaarden".


Aanvullende informatie


Reizen naar Alaska, The Northwest, Yukon en Nunavut Territories (Northern Travel) is vanuit alle bestemmingen toegestaan maar aalleen met een schriftelijke goedkeuring van ons of van het verhuurstation. Afhankelijk van waar u uw reis begint kan Northern Travel aan toeslagen onderhevig zijn. Overleg dus altijd tevoren.

Wat onder gn beding is toegestaan zijn reizen door of naar:

A: - Mexico, Death Valley (1 mei tot 30 september), Binnenstad van New York City of

B: -Logan's Pass, Montana. Dalton Highway - Ten noorden van de Yukon River Bridge (naar Prudhoe Bay) McCarthy / Kennicott Road (vanaf Chitina), North Canol Road, Road to the Circle (vanaf voorbij Hot Springs), East End Road vanaf Homerand en de Hatcher Pass Road (alleen het gravelgedeelte).

Nadat u alle bovenstaande gegevens heeft ingevuld, verschijnt de berekening hier, in dit venster. Dit betekent nog niet dat er een check heeft plaatsgevonden op beschikbaarheid.

Om na te gaan of de door u gewenste wagen beschikbaar is en/of om later te reserveren verwijzen we u naar het berekeningsblad dat verschijnt als u op "verzenden" heeft gedrukt.

Druk nu n keer op de verzendknop. Bedankt voor uw belangstelling.
 

Canada
Language Choice